BMW i3 X3 Wrappen Avery satin Blue metallic

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw BMW i3 of X3 te laten opvallen op de weg? Bij Perfectionizers bieden we professionele wrapping diensten aan, waarbij we gebruik maken van de prachtige Avery satin Blue metallic folie. Deze kleur is een echt statement en zal zeker de aandacht trekken.

Onze wrapping diensten zijn uniek vanwege onze jarenlange ervaring, oog voor detail en vakmanschap. We hebben een ruime keuze uit verschillende kleuren en merken, zodat we samen met jou altijd jouw droomauto kunnen realiseren.


Diensten

Professionele voertuig wrapping

Onze professionele voertuig wrapping service biedt de mogelijkheid om jouw BMW i3 of X3 te transformeren met de prachtige Avery satin Blue metallic folie. Dit is een geweldige manier om je auto te personaliseren en te laten opvallen.

Ramen tinten

We bieden ook ramen tinten aan voor BMW i3 en X3 voertuigen. Deze service zorgt niet alleen voor extra privacy, maar ook voor het verminderen van hitte in de auto.

Remklauw schilderen

Geef de remklauwen van jouw BMW i3 of X3 een upgrade met onze professionele remklauw schilderen service. Kies uit verschillende kleuren en voeg zelfs aangepaste logo's of emblemen toe.


Maak van jouw BMW een eyecatcher op de weg!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze wrapping diensten en maak een afspraak om jouw BMW i3 of X3 te transformeren.